Ισχυρισμός συλληφθέντα για το «γκρέμισμα» του αστυνομικού: Δεν βρισκόμουν στη Νέα Σμύρνη

Ισχυρισμός συλληφθέντα για το «γκρέμισμα» του αστυνομικού: Δεν βρισκόμουν στη Νέα Σμύρνη

Ο δικηγόρος του 30χρονου λέει ότι κατηγορείται από αναξιόπιστη κατάθεση

Δικά του στοιχεία θα προσκομίσει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ότι ο 30χρονος Ελληνο-ιρακινός που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του άνδρα της ομάδας Δράση κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων επεισοδίων την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη, δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, οπότε δεν έχει και σχέση με το «γκρέμισμα» του αστυνομικού από τη μηχανή.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης στην ανακοίνωσή του, η εμπλοκή του 30χρονου προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη κατάθεση/καταγγελία προσώπου με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

«Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στη δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν τη θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνόμενα θλιβερά συμβάντα» υπογραμμίζεται.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει ότι κατά τον επίμαχο χρόνο γεγονότων βρισκόταν στη Δυτική Αττική και όχι στη Νέα Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίμαχους χρόνους».

Ο 30χρονος θα απολογηθεί το Σάββατο (13/3) ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.

Παρακαλούμε περιμένετε ...