Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό

Πρόκειται για νεαρό Αλβανικής καταγωγής και οργανωμένο οπαδό ποδοσφαιρικής ομάδας της Αθήνας

Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό της ομάδας "Δράση" που τραυματίστηκε στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για τον νεαρό που εμφανίζεται σε βίντεο-ντοκουμέντο να τρέχει πίσω από τη μηχανή, στην οποία επέβαινε ο αστυνομικός και να τον χτυπάει, ρίχνοντας τον από αυτή. Πρόκειται για έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής που διαμένει στα δυτικά προάστια. Η αστυνομία εστίασε στο πρόσωπό του από πληροφορίες από αρχική ανάλυση των βίντεο της επίθεσης, αλλά και από ανάρτηση στηο facebook που υπάρχουν λόγια θαυμασμού για την επίθεση στον αστυνομικό.


Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη νεαρού αλβανικής καταγωγής, που είναι καταγεγραμμένος οπαδός ομάδας της Αθήνας, ο οποίος κατηγορείται για την ίδια επίθεση και η σύλληψη του έγινε, γιατί του έπεσε το πορτοφόλι στο σημείο του άγριου ξυλοδαρμού του αστυνομικού και ήδη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Υπάρχει τρίτος ύποπτος ο οποίος είναι και αυτός οπαδός ομάδας της Αθήνας βρίσκεται σε κάποιο σύνδεσμό της στο κέντρο της αθήνας ο οποίος επίσης εξετάζεται αν μετείχε στη συγκεκριμένη επίθεση. Υπάρχει η εικόνα ότι πολλοί εκ των συμμετεχόντων είναι οπαδοί ομάδων.