Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά την επίθεση

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού μετά την επίθεση

«Είχα άγχος να μην μου πάρουν το όπλο»

Ξεπέρασε τους σοβαρούς κινδύνους ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο 27χρονος αστυνομικός, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι του OPEN, περιέγραψε στους συναδέλφους του τους συνδικαλιστές από το σωματείο των ειδικών φρουρών που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, τα όσα έζησε.

«Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι, καταλαβαίνω από πίσω μου και τελείως ξαφνικά πως κάποιος μου επιτίθεται και με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σκεφτώ εάν έχω ασφαλίσει το κράνος γιατί καταλάβαινα ότι έκαναν μανιώδεις κινήσεις για να μου το βγάλουν. Όλα τα χτυπήματα που ένιωθα, τα ένιωθα στο κράνος. Έψαχναν να βρουν τρόπο να μου το αφαιρέσουν», φέρεται να υποστηρίζει ο αστυνομικός. «Είχα άγχος να μην μου πάρουν το όπλο κάτι που δεν έγινε», συμπλήρωσε, σύμφωνα πάντα με το κανάλι.

«Ευτυχώς φορούσα το κράνος μου και το είχα ασφαλίσει αλλά προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Φοβόμουν μη μου πάρουν το όπλο μου και το κρατούσα ασφαλισμένο στη θήκη. Με έβριζαν και με χτυπούσαν επί 2,5 λεπτά. Μου έλεγαν “εδώ θα πεθάνεις πουτ@@@”. Κάποια στιγμή ένιωσα ένα χέρι κάτω από το λαιμό μου να προσπαθεί να μου απασφαλίσει το κράνος. Όταν μου το βγάλανε, δέχτηκα κι άλλα χτυπήματα κι έχασα τις αισθήσεις μου», είπε ο αστυνομικός

Ο αστυνομικός έπεσε από το δίκυκλο μετά από χτύπημα που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί μόνος μεταξύ δεκάδων μαινόμενων νεαρών που τον ξυλοκόπησαν.