Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ σε πάρκινγκ της Αστυνομίας

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ σε πάρκινγκ της Αστυνομίας

Ο φρουρός - αστυνομικός πέταξε δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι, λίγο πριν από τις 5 σήμερα το πρωί, στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί η Αστυνομία στην Πάτρα, χωρίς να τραυματιστεί ο φρουρός - αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα περίπου 12 ατόμων πλησίασε αρχικά την περίφραξη του χώρου, που βρίσκεται στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, κοντά στην είσοδο της Πάτρας. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι δράστες πέταξαν τουλάχιστον 20 βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων τρεις είχαν και γκαζάκια, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε κατασχεμένα αυτοκίνητα και σε περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας.

Βλέποντας την επίθεση ο φρουρός - αστυνομικός πέταξε δύο χειροβομβίδες κρότου - λάμψης και ταυτόχρονα ειδοποίησε το κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας, αλλά και την Πυροσβεστική.

Όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο, έσβησαν τις φωτιές, πριν επεκταθούν σε άλλα αυτοκίνητα, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο της επίθεσης, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν, για τον εντοπισμό των δραστών.