ΔΕΗ: Σε 38 καταστήματα το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

ΔΕΗ: Σε 38 καταστήματα το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

Αυξάνεται ο αριθμός για να εξυπηρετηθεί το κοινό

Η κατάσταση με τον κορονοϊό με τις απαραίτητες αποστάσεις η ΔΕΗ αυξάνει τον αριθμό των καταστημάτων της για να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Σε πέντε ακόμη καταστήματα της ΔΕΗ εφαρμόζεται από χθες το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, από 7:30 πμ - 8:00 μμ. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των καταστημάτων που λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο ανέρχεται πλέον σε 38 και το ποσοστό κάλυψης επί του συνόλου των ενεργών πελατών αγγίζει το 70%.

Πρόκειται για τα καταστήματα Αγρινίου, Ξάνθης, Γλυφάδας, Αγ. Δημητρίου και Ν. Ιωνίας, τα οποία προστέθηκαν στα καταστήματα που ήδη λειτουργούσαν με διευρυμένο ωράριο που είναι τα εξής:

Αθήνας, Κηφισιάς, Πειραιά, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Πάτρας, Περιστερίου, Λάρισας, Δυτ. Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Θεσσαλονίκης, Ανατ. Θεσσαλονίκης, Κορωπίου, Καλαμάτας, Κορίνθου, Τρίπολης, Ιωαννίνων, Σερρών, Βόλου, Λαμίας, Σύρου, Ρόδου, Καβάλας, Λέσβου, Ομόνοιας, Παγκρατίου, Κερατσινίου/Νίκαιας, Χανίων, Χαλανδρίου, Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Πύργου, Καλαμαριάς, Ελευσίνας.

Εντός του διευρυμένου ωραρίου οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν με ευκολία και ασφάλεια, χωρίς αναμονή για οποιοδήποτε εμπορικό θέμα, όπως αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό (υπογραφή νέου συμβολαίου), διευκρινίσεις για το λογαριασμό τους, αλλαγή τιμολογίου, αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οι πληρωμές στα συγκεκριμένα καταστήματα, από τις 14:00 μμ έως τις 20:00 μμ, γίνονται μόνο με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες και όχι με μετρητά.

Παράλληλα, στα συγκεκριμένα καταστήματα, οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετούνται και με ηλεκτρονικό ραντεβού από τις 8:00 πμ έως τις 19:30 μμ. Η υπηρεσία του ηλεκτρονικού ραντεβού είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας της ΔΕΗ https://appointment.dei.gr συνολικά για 75 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.