Κορονοϊός: Στο «Σωτηρία» νοσηλεύεται 26χρονος που εργαζόταν από το σπίτι με τηλεργασία

Κορονοϊός: Στο «Σωτηρία» νοσηλεύεται 26χρονος που εργαζόταν από το σπίτι με τηλεργασία

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τηρούσε όλα τα μέτρα και εκτιμά ότι κόλλησε τον ιό σε σούπερ μάρκετ

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται με κορονοϊό ένας 26χρονος, ο οποίος νόσησε παρά το γεγονός ότι εργαζόταν από το σπίτι του, τηρούσε όλα τα μέτρα προστασίας και όπως λέει μιλώντας στο Mega, θεωρεί ότι προσβλήθηκε από τον ιό σε σούπερ μάρκετ.

«Νοσηλεύομαι από το Σάββατο το πρωί στο Σωτηρία. Είχα για μια εβδομάδα πυρετό, που δεν έπεφτε κάτω από 38. Ήρθα για εξετάσεις το Σάββατο και αφού βρέθηκα με χαμηλό οξυγόνο, με κρατήσαν για παρακολούθηση. Αν και νέος, στην ηλικία των 26 χρονών, χρειάστηκα και εγώ οξυγόνο» είπε. «Γιατροί, νοσηλευτές, καθαρίστριες όλο το υγειονομικό προσωπικό πραγματικά δίνει μια μάχη. Από ότι ακούω, το νοσοκομείο είναι γεμάτο. Κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, να μας φροντίζουν, να μας προσέχουν. Όσο καιρό είμαι εδώ πέρα, το καλό είναι, ότι βλέπω μόνο θετικά αποτελέσματα. Βλέπω δηλαδή κόσμο μέρα με τη μέρα να γίνεται καλά. Έχω δει ασθενή μετά από δυο μήνες να βγαίνει από τη ΜΕΘ και να γίνεται καλά» τόνισε.

Όλο το διάστημα της πανδημίας ο νεαρός εργαζόταν από το σπίτι του με τηλεργασία. Είχε αποφύγει τις επαφές με συγγενείς και φίλους και τηρούσε με ευλάβεια όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό. Οι έξοδοι από το σπίτι ήταν οι απολύτως απαραίτητες με τον κωδικό 6 και τον κωδικό 2, δηλαδή άθληση και σούπερ μάρκετ, εκεί όπου όπως πιστεύει, κόλλησε τον ιό. «Η αλήθεια είναι, ότι δεν ξέρω και εγώ που το κόλλησα. Πιθανόν να το κόλλησα σε κάποιο σούπερ μάρκετ, υποθέτω. Γενικά θέλει πολύ προσοχή, ακόμη και εμείς οι νέοι μπορούμε να κολλήσουμε εύκολα» είπε.

Ο νεαρός μέσα από το θάλαμο του νοσοκομείου Σωτηρία στέλνει μήνυμα σε όλους τους πολίτες, να τηρούν τα μέτρα. Και κυρίως στους νέους. «Γενικά θέλει πολύ προσοχή, ακόμη και εμείς οι νέοι μπορούμε να κολλήσουμε εύκολα. Μόνο ελπίδα, αισιοδοξία να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να έχουμε πίστη στους ειδικούς και στους γιατρούς μας» λέει. Οι εξετάσεις τις επόμενες ημέρες θα δείξουν πόσο καιρό θα παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο.