Πασχάλης Τσαρούχας: Νέες καταγγελίες για πασίγνωστο πρωταγωνιστή και γνωστό ηθοποιό

Πασχάλης Τσαρούχας: Νέες καταγγελίες για πασίγνωστο πρωταγωνιστή και γνωστό ηθοποιό

Στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ

Το κατώφλι του εισαγγελέα περνά για δεύτερη φορά ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας προκειμένου να προσκομίσει νέους φακέλους με καταγγελίες που αφορούν στα τεκταινόμενα στο χώρο του θεάματος.

Ήδη, ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός έχει βάλει στο «μικροσκόπιο» του περίπου 20 καταγγελίες που είχε στα χέρια του το Σωματείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επίμαχες καταγγελίες φέρονται να έχουν ως πρωταγωνιστές έναν πασίγνωστο πρωταγωνιστή αλλά και έναν ακόμη γνωστό ηθοποιό και αφορούν πράξεις που εμφανίζονται να κινούνται στο πεδίο του πλημμελήματος της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επιπλέον, μεταξύ των καταγγελιών, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι και γυναίκας ηθοποιού, που πλέον ζει στο εξωτερικό, η οποία καταγγέλλει βιασμό από πασίγνωστο πρωταγωνιστή ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί.

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και νέες καταγγελίες τις οποίες νομικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν «σοβαρές».

Τρία νέα πρόσωπα φέρονται τις επόμενες ημέρες να καταθέτουν στο ΣΕΗ νέες καταγγελίες για τον ίδιο πασίγνωστο ηθοποιό, για δύο απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδικήματα τα οποία φέρονται να μην έχουν παραγραφεί.

Πάντως, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ποινική αξιολόγηση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού που έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές ο οποίος έχει καταγγελθεί για βιασμό.

Η προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε με αφορμή την καταγγελία μετά τις έγγραφες εξηγήσεις που έδωσε ο φερόμενος ως βασικός πρωταγωνιστής μπήκε στην τελική της ευθεία με τον εισαγγελέα να αποφασίζει άμεσα για τα επόμενα βήματα του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...