Mπογιές και τρικάκια σε γραφεία της ΝΔ στα Χανιά

Mπογιές και τρικάκια σε γραφεία της ΝΔ στα Χανιά

Συνθήματα υπέρ του Κουφοντίνα και στον εξωτερικό τοίχο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη.

Συνεχίζοντας τις «καταδρομικές» επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών και κομματικών οργανώσεων της ΝΔ σε όλη την χώρα, την νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, αντίστοιχη επίθεση πραγματοποιήθηκε και στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν – άγνωστο πώς – στο κτίριο εμπορικού μεγάρου στον 4ο όροφο του οποίου βρίσκονται τα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων.

Στον τοίχο του διαδρόμου έγραψαν με μαύρη μπογιά την λέξη «Δολοφόνοι», πέταξαν μπογιά στην πόρτα και τρικάκια με συνθήματα υπερ του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως διαπιστώθηκε και από τους αστυνομικούς που πήγαν για τις σχετικές έρευνες, δεν υπήρξε παραβίαση της πόρτας των γραφείων και δεν έγινε βανδαλισμός στο εσωτερικό.

Επίσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την διάρκεια της νύκτας άγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές στο εξωτερικό του κτηρίου όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη στην περιοχή των δικαστηρίων, ενώ συνθήματα με μαύρη μπογιά για τον Δ. Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι επίσης δράστες στον εξωτερικό τοίχο στο πατρικό σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη.

Δείτε την φωτογραφία του zarpanews.gr