Αρνείται τις καταγγελίες Άνθη για βιασμό ο 37χρονος ηθοποιός

Αρνείται τις καταγγελίες Άνθη για βιασμό ο 37χρονος ηθοποιός

Τι απάντησε ο δικηγόρος του για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είχε τον ρόλο του «αλιευτή» για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη

Με γραπτό υπόμνημα θα εξηγήσει τη θέση του ο 37χρονος ηθοποιός τον οποίο κατηγόρησε και μήνυσε για βιασμό ο Δημήτρης Άνθης.

Ο δικηγόρος του 37χρονου, Έμμανουήλ Ροδουσάκης δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ότι ο εντολέας του δηλώνει παντελώς αθώος ενώ δεν αρνείται ότι γνωρίζει τον κ. Άνθη.

Ο κ. Ροδουσάκης είπε επίσης ότι στη δικογραφία υπάρχει μόνο το κείμενο της εγκλήσεως του μηνυτή και καμία άλλη μαρτυρική κατάθεση.

Για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο 37χρονος ηθοποιός είχε τον ρόλο του «αλιευτή» για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Ροδουσάκης απάντησε ότι έχει ακούσει κι εκείνος αυτές τις φήμες ωστόσο δεν υπάρχει καμία έγκληση ή σχετική καταγγελία. «Αν διατυπωθεί εδώ είμαστε» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εντολέας του είχε επί επτά μήνες επαγγελματική συνεργασία με τον κ. Λιγνάδη και όχι συνεχόμενα, ενώ όταν φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο δεν είχε καθηγητή τον γνωστό σκηνοθέτη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...