Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: Δούλος των παθών του αλλά όχι βιαστής παιδιών

Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: Δούλος των παθών του αλλά όχι βιαστής παιδιών

Κατέθεσε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας - Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα νέες καταγγελίες βιασμών

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι ζήτησε και έλαβε από την 19η τακκτική ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια, κατέθεσε ένσταση ακυρότητας της προδικασίας καθώς ζήτησε να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πριν καταστεί κατηγορούμενος, και δεν έγινε δεκτό το αίτημα του.

Ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του απέδωσε σε αντιζηλίες και φθόνο τις καταγγελίες εναντίον του εντολέα του κάνοντας λόγο για αδύναμη δικογραφία. Μάλιστα, αναφέρθηκε αναλυτικά στα στοιχεία της δικογραφίας και απάντησε για συγκεκριμένη περίπτωση πως ο κατηγορούμενος έχει άλλοθι.
«Δούλος των παθών αλλά όχι βιαστής παιδιών» είπε αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας.

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα νέες καταγγελίες βιασμών

Διψήφιο αριθμό καταγγελιών φέρεται να κατέθεσε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Μεταξύ των καταγγελιών που κατέθεσε ο γνωστός ηθοποιός στο πλαίσιο της έρευνας για τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δυο με τρεις περιπτώσεις οι οποίες αφορούν στο κακούργημα του βιασμού και αναμένεται να μπουν στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επίμαχες καταγγελίες στρέφονται σε βάρος τουλάχιστον δυο προσώπων και σύμφωνα με νομικού κύκλους χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής του ή όχι.

Πάντως, στην πλειοψηφία τους οι πράξεις που καταγγέλλονται και σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας φέρονται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές ενώ σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

2
σχόλια
  1. avatar 66Lucifer6

    den iparhoun pathoi.pathoi ehoun oloi oi anthropoi.protimisis iparhoun

  2. avatar Νικος Καλογεροπουλος

    τα βρωμικα τα παθη τα μεγαλα, πληρωνονται και με βρωμικες πρακτικες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...