Υπόθεση Λιγνάδη: Ενημερώθηκαν για τα στοιχεία του Νίκου Σ. οι αρμόδιες αρχές

Υπόθεση Λιγνάδη: Ενημερώθηκαν για τα στοιχεία του Νίκου Σ. οι αρμόδιες αρχές

Το αδίκημα του βιασμού που καταγγέλλει έχει ήδη παραγραφεί

Τα στοιχεία του Νίκος Σ. , που με τη συνέντευξη του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη, γνωστοποίησαν στον εισαγγελέα οι δικηγόροι του οι οποίοι στη συνέχεια θα ενημερώσουν και την 19 τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη.

«Έχουμε ήδη γνωστοποιήσει τα στοιχεία του εντολέα μας στις εισαγγελικές αρχές και δηλώσαμε ότι παραμένει στη διάθεση των αρχών» τόνισαν βγαίνοντας από την Εισαγγελία σε δήλωση τους οι δικηγόροι Γ. Παλαιολόγου και Π. Πατρικουνάκος συμπληρώνοντας πως «Οι δικαστικές αρχές έχουν στη διάθεση τους και την καταγγελία που έκανε ο εντολέας μας στο ΣΕΗ».

Ο Νίκος Σ.  φέρεται αποφασισμένος να εισφέρει την μαρτυρία του στην δικαιοσύνη αν και το αδίκημα του βιασμού που καταγγέλλει έχει ήδη παραγραφεί.  Σε πρώτη φάση κατέθεσε την καταγγελία του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ενώ, μέσω των δικηγόρων του, ενημέρωσε σήμερα τις αρμόδιες αρχές ότι είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης καθώς εκτιμάται ότι μιλώντας για την σεξουαλική κακοποίηση που, όπως λέει, υπέστη  σε ηλικία 19 ετών, επιθυμεί να ενισχύσει την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.