Γείτονες Λιγνάδη: Τι λένε για την επίθεση με μαχαίρι

Γείτονες Λιγνάδη: Τι λένε για την επίθεση με μαχαίρι

Τον περιγράφουν ως απόμακρο και σκοτεινό

Για τις συναναστροφές του Δημήτρη Λιγνάδη με ανήλικα παιδιά μίλησαν οι γείτονες του.

Στην παλιά του γειτονιά στην Κυψέλη, οι κάτοικοι αποκαλύπτουν στο Βαγγέλη Γκούμα και την κάμερα του Star, πως ο σκηνοθέτης είχε πάρε δώσε με νεαρούς ενώ είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν πατέρα.

Για μια περίοδο σχεδόν 20 ετών φαίνεται ότι δεκάδες έφηβοι είχαν περάσει  από τα δυο διαμερίσματα του σκηνοθέτη όπως λένε. Τόσο στο Μεταξουργείο όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα όσο και στο παλιό του σπίτι στην Κυψέλη. Οι μαρτυρίες των γειτόνων παρουσιάζουν το ίδιο μοτίβο και στις δυο περιοχές.

Ο ρόλος των ΜΚΟ 

Οι έρευνες της εισαγγελίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν, αν εμπλέκονται ΜΚΟ στα μαθήματα θέατρου που ισχυριζόταν ότι  παρέδιδε ο Δημήτρης Λιγνάδης σε ανήλικους μετανάστες στο Μεταξουργείο.

Σημείο κλειδί φαίνεται πως  είναι, το αν πράγματι κάποιοι νεαροί, παραπονέθηκαν και ζήτησαν να μην ξαναπάνε στα μαθήματα αυτά.

Στην παλιά του γειτονιά την Κυψέλη,  τον περιγράφουν ως απόμακρο και σκοτεινό. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα, αποκαλύπτουν στην κάμερα του Star και το Βαγγέλη Γκούμα, ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης γλύτωσε από του χάρου τα δόντια, όταν ο πατέρας ενός νεαρού του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκηνοθέτης βγήκε μαχαιρωμένος από το σπίτι του και έφτασε μπροστά σε ένα καφέ προκειμένου να ζητήσει βοήθεια όλοι τότε μιλούσαν για ληστεία.