ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση 38.000 νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε σύνολο 70.000

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση 38.000 νοικοκυριών και επιχειρήσεων σε σύνολο 70.000

Τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες τους για την επανηλεκτροδότηση 16 γραμμών Μέσης Τάσης

Περίπου 38.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, από τα 70.000 που είχαν προβλήματα ηλεκτροδότησης σήμερα το πρωί, έχουν πάρει ρεύμα μέχρι στιγμής, ύστερα από τις συνδυασμένες προσπάθειες του ΔΕΔΔΗΕ, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του στρατού για διάνοιξη δρόμων και αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ τα συνεργεία συνεχίζουν αυτήν την ώρα  τις εργασίες τους για την επανηλεκτροδότηση 16 γραμμών Μέσης Τάσης σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη, Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Μέχρι το βράδυ ολοκληρώνεται η αποκατάσταση στις βλάβες της Εύβοιας

Αναμένεται μέχρι το βράδυ να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση στις βλάβες της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στα 8 χωριά της Κεντρικής Εύβοιας που παραμένουν χωρίς ρεύμα ακόμη μέχρι τώρα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ήδη από τη χθεσινή μέρα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τεχνικούς από την ευρύτερη περιοχή εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών στο μεσαίο κυρίως δίκτυο, με συνέπεια να επιταχυνθεί η αποκατάσταση των βλαβών.

Η αποκατάσταση της επικοινωνίας ολοκληρώθηκε τη χθεσινή μέρα στους βασικούς κεντρικούς άξονες και στο κύριο δημοτικό δίκτυο, ενώ αντίθετα συνεχίστηκε και σήμερα η διάνοιξη δρόμων εντός των οικισμών της ορεινής κεντρικής Εύβοιας.