Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ οίκον περιορισμό βρίσκεται η καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Σε κατ οίκον περιορισμό βρίσκεται η καθηγήτρια

Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για την προφυλάκιση της ή όχι

Σε κατ οίκον περιορισμό βρίσκεται η 36χρονη φιλόλογος μετά την απολογία της για την αποπλάνηση 13χρονου μαθητή της.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την τύχη της κατηγορούμενης με αποτέλεσμα το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο να καλείται να δώσει απάντηση για την προφυλάκιση της ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 36χρονης καθηγήτριας η ανακρίτρια είχε την άποψη ότι έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή ενώ αντίθετα η αρμόδια εισαγγελέας διαφώνησε λέγοντας πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Τη λύση στην διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως θα λύσει, μέσα σε τρεις ημέρες, το δικαστικό Συμβούλιο.

Μέχρι τότε η 36χρονη θα παραμείνει σε κατ οίκον περιορισμό.

Η καθηγήτρια, η οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια, απολογούμενη φέρεται να δήλωσε μετανιωμένη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στο παιδί και την οικογένειά του.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης προκάλεσε σοκ καθώς η καθηγήτρια, σύμφωνα με την κατηγορία, είχε ερωτικές σχέσεις με τον 13χρονο στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Οι συναντήσεις τους φέρονται να γίνονταν τόσο στο σπίτι του παιδιού, οι γονείς του οποίου της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη, όσο και σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι πράξεις της 36χρονης κατηγορούμενης φαίνεται να επιβεβαιώνονται από φωτογραφίες και μηνύματα στο κινητό του 13χρονου.