Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη

Ο ιδιοκτήτης του τετράποδου αποκαλύπτει ότι τα σκυλιά του είχαν γίνει στόχος και στο παρελθόν

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη της σοκαριστικής επίθεσης με βέλος την περασμένη Πέμπτη στην Πετρούπολη, με τραγικό τέλος για το δεσποζόμενο τετράποδο που βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού του ιδιο΄τήτη του.

Στο βίντεο που πρόβαλε το Mega, διακρίνεται ο δράστης, ο οποίος είναι ντυμένος με μαύρα ρούχα, ενώ φοράει κουκούλα και μάσκα, επίσης μαύρου χρώματος, να κινείται προς το σπίτι στο δάσος του Αγίου Δημητρίου κρατώντας στο χέρι του μία βαλλίστρα. Με ένα βέλος χτύπησε το άτυχο ζώο ράτσας πίτμπουλ στο λαιμό, με αποτέλεσμα να καταλήξει μετά από λίγες ώρες στο κτηνιατρείο.

Αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, ο άνδρας αυτός διακρίνεται 70 δευτερόλεπτα αργότερα να απομακρύνεται γρήγορα, προς την ίδια κατεύθυνση από την οποία έφθασε στο σημείο. Παρότι αυτόπτης μάρτυρας τον ακολούθησε, ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει.

Όπως είπε στο Mega ο ιδιοκτήτης του σκύλου Αλέξανδρος Νιτσόλας, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε τον σκύλο του, ενώ αποκάλυψε, ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν στα δύο του σκυλιά πετώντας στην αυλή ένα μπουκάλι με βεζίνη.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συλλάβουν τον δράστη.