Παραιτήθηκε on air καθηγητής Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο – «Η Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες»

Παραιτήθηκε on air καθηγητής Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο – «Η Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες»

«Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτό τον τρόπο»

Καθηγητής Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο αποφάσισε να παραιτηθεί on air.

Ο καθηγητής εξαπέλυσε μια σφοδρή επίθεση στη Νίκη Κεραμέως για την απόφαση του υπουργείου παιδείας να γίνονται στα πανεπιστήμια τα μαθήματα εξ αποστάσεως.

Ο κ. Βαθιώτης μίλησε για «ψηφιακό κελί», στο οποίο είναι «εγκλωβισμένος» και χαρακτήρισε την οθόνη του υπολογιστή όπου κάνει μάθημα ως «αισχρή».

Τόνισε πως όλα αυτά γίνονται επειδή «η Νίκη Κεραμέως ακολουθεί τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Μας έχει καταντήσει καθηγητικούς αυνάνες η κ. Κεραμέως, βλέπω τη φάτσα μου και όχι το πρόσωπο των παιδιών. Αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι αυτό τον τρόπο».

«Μία ημέρα πριν επιβληθεί το κλείσιμο των καταστημάτων κατάφερα να συγκεντρώσω τους φοιτητές μου σε μια ταβέρνα της Κομοτηνής για να γνωρίσω το πρόσωπα τους από κοντά. Ήρθαν περίπου 35 άτομα».

Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι πήρε τηλέφωνο στον ραδιοφωνικό σταθμό προκειμένου το τελευταίο του μάθημα να μην γίνει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, αλλά ενώπιον των αυτιών των ακροατών και δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου.