Άγριος καυγάς μεταξύ εργατών στην Ιεράπετρα – Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι ο ένας

Άγριος καυγάς μεταξύ εργατών στην Ιεράπετρα – Στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι ο ένας

Συνελήφθη ο δράστης

Προβληματισμός επικρατεί στους αγρότες της Ιεράπετρας μετά και το τελευταίο περιστατικό έντασης και ξυλοδαρμού μεταξύ Πακιστανών εργατών γης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης λίγο μετά τις 3 το απόγευμα σε σπίτι κοντά στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας όπου διέμεναν οι δυο αλλοδαποί που πιάστηκαν στα χέρια.

Το περιστατικό βίας συνέβη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δυο αλλοδαποί χτύπησαν ο ένας τον άλλο με σφοδρότητα χρησιμοποιώντας λοστούς και ξύλα με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να κληθεί ασθενοφόρο για τη μεταφορά του ενός με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο της πόλης.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για βαριά θλαστικά τραύματα κυρίως στα κάτω άκρα (σπάσιμο ποδιού) αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιεράπετρας όπου συνέλαβαν τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η ένταση μεταξύ των δυο αλλοδαπών να προήλθε λόγω οικονομικών και φυλετικών διαφορών. Προανάκριση διενεργεί το Α Τ Ιεράπετρας.