Αποπλάνηση 13χρονου από καθηγήτρια: «Μου λείπεις- Σε αγαπάω πάρα πολύ»

Αποπλάνηση 13χρονου από καθηγήτρια: «Μου λείπεις- Σε αγαπάω πάρα πολύ»

Σε γνωστή εφαρμογή βρέθηκε υλικό από τις συνευρέσεις τους

Στη δημοσιότητα έφερε το MEGA, νέα στοιχεία σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου από την 36χρονη καθηγήτριά του έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η καθηγήτρια φέρεται να έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον 13χρονο μαθητή, μετά την καταγγελία και όσο διαρκούσε η έρευνα.

Οι γονείς προσπάθησαν να απομονώσουν το παιδί. Στο μεταξύ, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η 35χρονη έστελνε μηνύματα στον ανήλικο, με ένα από αυτά να γράφει: «Σε σκέφτομαι πολύ. Μου λείπεις. Θέλω πολύ να σε συναντήσω. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ».

Σύμφωνα με την καταγγελία, όπως αναφέρει το MEGA, η καθηγήτρια και ο μαθητής αντάλλασσαν μηνύματα στο Instagram που είχαν πολύ έντονο και πρόστυχο σεξουαλικό περιεχόμενο. Επίσης στην ίδια εφαρμογή βρέθηκαν και γυμνές φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης σε θεματικό δωμάτιο ξενοδοχείου, στο αυτοκίνητό της, ακόμα και στο σπίτι του 13χρονου.

«Στη διάθεση της οικογένειας εφόσον της ζητηθεί»

Η εντολέας μου αναγνωρίζει ότι έφερε σε πολύ δύσκολη συνθήκη τον ανήλικο και την οικογένειά του, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της 36χρονης, Απόστολος Κόντος, μιλώντας στο MEGA.

Ο δικηγόρος είπε πως η εντολέας του δηλώνει απερίφραστα πως είναι στη διάθεση της οικογένειας εφόσον της ζητηθεί, να πράξει το καθετί με κατεύθυνση την αποκατάσταση τυχόν βλάβης του ανηλίκου.

Τόνισε, επίσης, ότι εξίσου σημαντικό με την προστασία του συμφέροντος και του ψυχισμού του ανηλίκου είναι η προστασία των δικαιωμάτων της κατηγορούμενης.

«Η εντολέας μου γνωρίζει την ηθική απαξία όλου του συμβάντος. Ωστόσο ο ρόλος μου είναι ο εξής: άλλο πράγμα η ηθική απαξία κι άλλο η ποινική αξιολόγηση. Αναγνωρίζω τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας. Πρέπει να διαχωρίσουμε το πρώτο. Η δικαιοσύνη απερίσπαστη να αφοσιωθεί στην υπόθεση», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ξεκαθάρισε ότι τόσο από τη δικογραφία όσο και από συζητήσεις με την ίδια, η καθηγήτρια δεν ζήτησε από τον 13χρονο να φύγουν στο εξωτερικό.