Σέρουμ με υαλουρονικό οξύ: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Σέρουμ με υαλουρονικό οξύ: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Γιατί έχεις ανάγκη ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ;

Σέρουμ με υαλουρονικό οξύ :τα τελευταία χρόνια η αγορά κατακλύζεται από αυτά!

Συχνά παρουσιάζονται από influencers καθώς τα εφαρμόζουν χρησιμοποιώντας roller προσώπου στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όμως, τι είναι το υαλουρονικό οξύ και γιατί χρειάζεται ένα σέρουμ που να το περιέχει; Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ (HA) είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα μας το οποίο συγκρατεί νερό και το βοηθάει να διατηρείται ενυδατωμένο. Το μόριο αυτό έχει τη δυνατότητα να δεσμεύει έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, γεγονός που το κάνει σούπερ ενυδατικό και αντιγηραντικό !

Τι είναι και πώς λειτουργούν τα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ;

Τα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ είναι οροί με υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ και λεπτόρευστη δομή. Έχουν δημιουργηθεί έτσι ώστε να λειτουργούν ως ενισχυτές των κρεμών, να δίνουν, δηλαδή, το απαραίτητο boost στην επιδερμίδα γεμίζοντας κενά όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Εισχωρούν βαθιά στο δέρμα ενώ δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνειά του.

Γιατί έχεις ανάγκη ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ;

Όσο μεγαλώνουμε, τα αποθέματα υγρασίας στο δέρμα μας μειώνονται και μαζί τους μειώνεται και η συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου & ελαστίνης που υπάρχουν στο δέρμα μας. Έτσι, περιορίζονται ο όγκος, η ελαστικότητα, η σφιγηλότητα και η νεανική όψη του.

Είναι επικίνδυνο για το δέρμα;

Καθόλου! Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία χωρίς παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα!

Από ποια ηλικία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα σέρουμ με υαλουρονικό οξύ;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε μετά την ηλικία των 19, που αρχίζει και η μείωση του κολλαγόνου, του υαλουρονικού και της ελαστίνης.

Πώς και κάθε πότε τα χρησιμοποιώ;

Εφάρμοσέ τα όπως κάθε ορό προσώπου! Άπλωσε σε καθαρή επιδερμίδα μικρή ποσότητα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ κάνοντας ελαφρύ μασάζ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποίησέ τα πρωί και βράδυ πριν τον ύπνο!

Μάθε τώρα ποια είναι τα 7 σημαντικά λάθη που σίγουρα κάνεις στην περιποίηση του δέρματός σου.