Αποπλάνηση 13χρονου: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την καθηγήτρια

Αποπλάνηση 13χρονου: Οι φωτογραφίες που πρόδωσαν την καθηγήτρια

Συνευρίσκονταν ερωτικά στο αυτοκίνητό της και το δωμάτιό του

Νέα στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας για την 36χρονη φιλόλογο από τη Νέα Ερυθραία, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε σεξουαλικά έναν 13χρονο μαθητή της, στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη η καθηγήτρια υποσχόταν στον μαθητή της ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ οι δυο τους επισκέπτονταν κρυφά ξενοδοχεία, όπου συνευρίσκονταν ερωτικά.

Μάλιστα αποτύπωνεσε φωτογραφίες τις ερωτικές περιπτύξεις της με το ανήλικο αγόρι τόσο μέσα στο αυτοκίνητό της, όσο και σε ξενοδοχεία, ακόμα και μέσα στο δωμάτιο του μικρού κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Αυτές μάλιστα οι φωτογραφίες, τις οποίες είχε αποθηκεύσει στον υπολογιστή και το κινητό του παιδιού ήταν που πρόδωσαν τις αρρωστημένες πράξεις της.

Πριν από δύο εβδομάδες η μητέρα του 13χρονου βρήκε τις φωτογραφίες και σοκαρισμένη έσπευσε να την καταγγείλει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Η καθηγήτρια οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες. Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερη, γιατί είχε παρέλθει το αυτόφωρο.