Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι

Στη φυλακή ο συνεπιβάτης του Αλκέτ Ριζάι

Αρνήθηκε την εμπλοκή του στην αιματηρή επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017

Αρνήθηκε την εμπλοκή του στην αιματηρή επίθεση σε μπαρ της Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2017, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 45χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο αιματοκύλισμα.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς τους και του "έδειξαν" το δρόμο για τη φυλακή με τους συνηγόρους του να κάνουν λόγο για έναν "άνθρωπο που μπήκε άδικα στη φυλακή".

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στην Λαμία σε ένα πολυτελές τζιπ μαζί με τον βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και έναν ακόμα άνδρα , επίσης, παλιό γνώριμο των αρχών.

Σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσε ένταλμα για την επίθεση στη Γλυφάδα όπου έπεσε νεκρός ένας άνδρας και τραυματίστηκαν ακόμα τρεις. Ο κατηγορούμενος ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, σύμφωνα με τις αρχές, θεωρείται ένας από τους πλέον επικίνδυνους κακοποιούς ενώ φέρεται να έχει εμπλακεί στο παρελθόν και σε άλλες υποθέσεις ανθρωποκτονιών και ληστειών.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Μαυρομμάτης.

Ο έτερος συνήγορος, Σταύρος Γεωργόπουλος σημείωσε ότι «είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή.»