Μάριος Αθανασίου: Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης για την Αγγελική Λάμπρη

Μάριος Αθανασίου: Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης για την Αγγελική Λάμπρη

«Εκείνη την εποχή ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό»

Καλεσμένος στο «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στις κατηγορίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

O Μάριος Αθανασίου σημείωσε στην εκπομπή του OPEN πως «θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι είχα πάρα πολύ άγχος από την αρχή που άρχισαν να βγαίνουν τα γεγονότα, που ευτυχώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία επιτέλους, για το πως θα τοποθετηθώ και πως θα μιλήσω».

«Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι και μάρτυρας καθώς εκείνη την εποχή ήμουν πάρα πολύμ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα ούτως ή άλλως. Ήταν η πρώτη μου δουλειά αυτή. Δεν ξέρεις τι να κάνεις… Το πιο βασικό για μένα, η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε αν και ήθελα πάρα πολύ. Δεν καταλάβαινα ποτέ γιατί δεν το έκανα. Αργότερα άρχισα να μαθαίνω και άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους, που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα, αλλά τελικά έφτασε ο καιρός να δικαιωθεί η μη ακραία πράξη» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο γνωστός ηθοποιός. «Για μένα αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη προσωπική μου ήττα».

«Είναι πάρα πολύ βασικό να μην πάμε σε κατάσταση ανθρωποφαγίας. Ας πάρει τον δρόμο του όπως πρέπει, να φτάσει στη δικαιοσύνη, να βγουν και τα υπόλοιπα. Οι υπόλοιποι άνθρωποι προφανώς αμύνονται, αυτό είναι δεδομένο και πρέπει να το ξέρουμε ο0πότε θα είμαστε όλοι προετοιμασμένοι ότι οι καταστάσεις είναι δύσκολες. Ο ένας κύριος έχει στείλει εξώδικα στα κανάλια για να μην αναφερθεί το όνομα του, ο άλλος κύριος χρησιμοποιεί μεγαλοδικηγόρους και κάθονται και μιλάνε με καναλάρχες» συμπλήρωσε ο Μάριος Αθανασίου».