Υπόθεση βιασμού 11χρονης: «Γιατί να το μετανιώσω;-Δεν αισθάνομαι βιαστής»

Υπόθεση βιασμού 11χρονης: «Γιατί να το μετανιώσω;-Δεν αισθάνομαι βιαστής»

«Είχα πλήρη επίγνωση για το τι κάνω. Ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή» δηλώνει ο προπονητής της αθλήτριας

Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας εμφανίστηκε λίγο πριν τη σύλληψή του ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας σε συνέντευξή του στο MEGA, αρνείται ότι βίασε την ανήλικη και επιμένει ότι διατηρούσαν σχέση. Μάλιστα, απευθυνόμενος στο θύμα του, αναφέρει προκλητικά:

«Να συνεχίσεις αυτό που κάνεις, και την καταγγελία. Να με κοιτάξεις όμως στα μάτια και θέλω να σκεφτείς, το ήθελες ή δεν το ήθελες. Σου είχα τάξει γάμο και το γούσταρες ή δεν το γούσταρες;» και συνεχίζει λέγοντας:

«Δεν ήταν πλατωνική σχέση, σαφώς υπάρχει επαφή και δεν είναι μόνο μία φορά. Τα είχαμε και την ήθελα και θα την παντρευόμουν» συμπληρώνει.

«Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα»

«Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί με ήθελε ή δεν με ήθελε. Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω».

Συνεχίζοντας, ο κατηγορούμενος δηλώνει: «με ποια έννοια να το μετανιώσω; Να μετανιώσω κάποιον που τον αγαπάς πραγματικά; Γιατί να το μετανιώσω; Να μετανιώσει αυτός που σκοτώνει ή αυτός που βιάζει…εγώ δεν βίασα. Είχα πλήρη επίγνωση για τι κάνω. Ας πληρώσω. Δεν παίρνω πίσω, ας με εκτελέσουν, ας με ρίξουν στη φυλακή».