Κορονοϊός: Παραβίασαν τα μέτρα και έπαιζαν χαρτιά σε καφενείο στην Ηλεία

Κορονοϊός: Παραβίασαν τα μέτρα και έπαιζαν χαρτιά σε καφενείο στην Ηλεία

Συνελήφθησαν επτά άτομα σε χωριό του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Επτά άτομα συνελήφθησαν σε χωριό της Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην Ηλεία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια, καθώς και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συνέλαβαν μια αλλοδαπή γυναίκα ως προσωρινά υπεύθυνη και έναν ημεδαπό άνδρα ως διοργανωτή, να διοργανώνουν τυχερό παίγνιο με χαρτιά και πέντε θαμώνες να συμμετέχουν σε αυτό.

Η ιδιοκτήτρια, η οποία αναζητείται, είχε διαμορφώσει κατάλληλα το κατάστημα, τοποθετώντας ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι για την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια τράπουλα, 383 μάρκες και 2.105 ευρώ.

Επιπλέον, σε βάρος της προσωρινά υπεύθυνης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, καθώς και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ σε κάθε έναν από τους πελάτες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του κορονοϊού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...