Ανήρτησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του στα social media για να την εκδικηθεί

Ανήρτησε γυμνές φωτογραφίες της πρώην του στα social media για να την εκδικηθεί

Ο 18χρονος κατηγορείται μεταξύ άλλων για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου

Την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου θα περάσει την επόμενη εβδομάδα 18χρονος, που κατηγορείται ότι ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό από προσωπικές στιγμές που είχε με την συνομήλική του πρώην κοπέλα του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία η 18χρονη, η οποία νωρίτερα είχε απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. όπως αναφέρει η rodiaki.gr, χθες 20 Ιανουαρίου η 18χρονη συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της έδωσε ανωμοτί κατάθεση στην ανακρίτρια Ρόδου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, εξιστόρησε τα γεγονότα, όπως η ίδια τα βίωσε, καθώς και το αντίκτυπο που είχαν οι φερόμενες πράξεις του κατηγορούμενου για εκείνη, με δεδομένη τη μικρή και «κλειστή» κοινωνία στην οποία διαμένει.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, τα δύο παιδιά, σύναψαν σχέση όταν ακόμη ήταν ανήλικα (η κοπέλα φοιτούσε στην πρώτη Λυκείου), ωστόσο η σχέση αυτή τερματίστηκε περίπου 5 μήνες αργότερα. Η κοπέλα στην καταγγελία της αναφέρει, πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος και προκειμένου ο πρώην φίλος της να την εκδικηθεί, ανήρτησε σε διάφορες ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης γυμνές φωτογραφίες της, αλλά και ένα βίντεο από τις ιδιαίτερες στιγμές τους.

Η 18χρονη σήμερα καταγγέλλουσα, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, προσέφυγε αρχικά στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από προσωπικό της οποίας και εντοπίστηκαν οι πέντε φωτογραφίες. Στη συνέχεια προέβη και σε καταγγελία στην αστυνομία και έτσι η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του 18χρονου ασκήθηκαν διώξεις για αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορές μη δημόσιας πράξης άλλου και παράνομη κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου.