Εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη: Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές

Εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη: Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές

Περιγράφει την προσωπική της εμπειρία σε βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube

Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη έδωσε το έναυσμα σε πολλές γυναίκες όχι μόνο να της συμπαρασταθούν αλλά να πάρουν θάρρος και να δημοσιοποιήσουν τις δικές τους αντίστοιχες εμπειρίες.

Μία από αυτές είναι και η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία ανέβασε ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, στο οποίο εξομολογείται πως έχει πέσει και η ίδια θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές, με την πρώτη μάλιστα να τοποθετείται χρονικά όταν εκείνη ήταν μόλις 7 ή 8 χρονών.

Μάλιστα ονόμασε το βίντεο: «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία»

«Εγώ προσωπικά έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Κάθε φορά που θέλω να μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο γι’ αυτό, αναγνωρίζω πάρα πολλά από τα στοιχεία που διάβασα. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη ότι αυτό ήταν αλλά μήπως ήταν και γι’ αυτό το συζητάω.

Το πρώτο σκηνικό έγινε όταν ήμουν 7 ή 8 ετών και το άλλο έγινε στα 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα και αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη, έσκασε κάποια στιγμή στο μυαλό μου ως πληροφορία σε ένα ψυχοθεραπευτικό session που είχα κάνει.

Το τελευταίο περιστατικό που συνέβη ήταν τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε και χαίρομαι που τη στιγμή που συνέβη σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα δύο ανθρώπους να τους το πω».

Παρακαλούμε περιμένετε ...