Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Ελεύθεροι με όρους οι δυο ανήλικοι

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη μετρό: Ελεύθεροι με όρους οι δυο ανήλικοι

Οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται τρείς φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μετά την απολογία τους, οι δυο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την επίθεση σε βάρος του 53χρονου σταθμάρχη στο Μετρό, στην Ομόνοια.

Οι κατηγορούμενοι είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται τρείς φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους ενώ πρέπει να καταβάλουν εγγύηση 2.000 ευρώ ο καθένας. Επιπλέον, τα δυο παιδιά θα επιτηρούνται από επιμελητή κοινωνικής αρωγής.

Οι ανήλικοι, οι οποίοι έδωσαν εξηγήσεις για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αλλά και της απείθειας, φέρονται να δήλωσαν μετανιωμένοι για την επίθεση και ζήτησαν συγγνώμη.

«Ζήτησαν μια ευκαιρία και τη πήραν. Έχουν μετανοήσει πλήρως για την πράξη τους. Θεωρώ ότι επικράτησε η δικαιοσύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του ο συνήγορος τους Κώστας Δημόπουλος.

Τέλος, ελεύθερος, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, αφέθηκε μετά την απολογία του και ο ειδικός φρουρός ο οποίος είναι αντιμέτωπος με τα πλημμελήματα της παράβασης καθήκοντος και της υπόθαλψης. Ο ειδικός φρουρός, ο οποίος με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που το αποδίδονται.

3
σχόλια
 1. avatar ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ

  Α ι σ χ ο ς!! Η ''ελληνικη δικαιοσυνη'' κ α τ ω του 0δενος..! Τετοια {...} και να την βγαζουν ''καθαρη''..! Κατα τα αλλα το π α ρ α μ υ θ ι ''ο νομος ισχυει για ολους'' ειναι μια ε ξ ο ρ γ ι σ τ ι κ η κοροιδια....!

 2. avatar darknes

  Δεν υπάρχει δικαιοσύνη.
  Με πρωτη ευκαιρία θα κάνουν τα ιδια.

 3. avatar Λογικός

  Αν είχαν κακοποιήσει σκυλί τα καθάρματα θα έπεφτε πρόστιμο 30.000 ευρώ στον καθένα. Αλλά στη σάπια χώρα της ανομίας ο άνθρωπος αξίζει 15 φορές λιγότερο! Παρανοικά υψηλή τιμωρία όταν φροντίζουν οργανωμένα συμφέροντα όπως οι σκυλοΜΚΟ, προκλητική ατιμωρησία σε κάθε άλλη περίπτωση. Αντί να πάνε φυλακή ανηλίκων (αναμορφωτήριο), αυτό ήταν η ελληνική "δικαιοσύνη*...

Παρακαλούμε περιμένετε ...