Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος 67χρονος από τα Βριλήσσια

Νεκρός βρέθηκε αγνοούμενος 67χρονος από τα Βριλήσσια

Ταυτοποιήθηκε στη σορό που είχε βρεθεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Σούνιο

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του οδηγού σχολικού λεωφορείου Παναγιώτη Βόσσου, που αναζητούσαν το «Τούνελ» και η «Γραμμή Ζωής».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα anikolouli.gr, από την εξέταση DNA στη σορό που εντοπίστηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Αγριλέζας Σουνίου, προέκυψε ότι ανήκει στον 67χρονο. Τον νεκρό βρήκε περιπατητής σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο πυροφυλάκιο Διάνθου. Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 από τα Βριλήσσια όπου έμενε μόνος.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου Αθηνών που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, το αίτιο θανάτου παραμένει αδιευκρίνιστο λόγω της προχωρημένης σήψης. Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ο θάνατος συμπίπτει χρονικά με την εξαφάνισή του.

Αρχικά την υπόθεση ερευνούσε το Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, αλλά μετά από σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν, την ανέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Παραμένει άγνωστος ο λόγος που ο Παναγιώτης Βόσσος εντοπίστηκε τόσο μακριά από την περιοχή όπου εξαφανίστηκε. Ερευνάται και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με πιθανό οικονομικό κίνητρο.