Μυστήριο με την υγεία του υποδιοικητή στο Θριάσιο – Δεν μπορούν να βρουν τι προκάλεσε την πνευμονία

Μυστήριο με την υγεία του υποδιοικητή στο Θριάσιο – Δεν μπορούν να βρουν τι προκάλεσε την πνευμονία

Διασωληνώθηκε μία εβδομάδα αφότου έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό

Συνεχίζεται η αγωνία για τον υποδιοικητή του Θριάσιου Νοσοκομείου, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με πνευμονία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού την περασμένη Δευτέρα.

Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι η κατάσταση της υγείας του δε συνδέεται με το εμβόλιο. Η σύζυγός του μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, περιέγραψε την αγωνία που βιώνουν.

«Αυτή τη στιγμή είναι σταθερός. Όλα τα τεστ covid, γριπών και ιών βγαίνουν αρνητικά» δήλωσε η ίδια.

Ο 54χρονος Χρήστος Πιλάλης έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στις 28 Δεκεμβρίου. Την επόμενη ημέρα εμφάνισε δέκατα και δύσπνοια. Οι γιατροί τον θεώρησαν ύποπτο κρούσμα και περίμεναν το αποτέλεσμα του τεστ, ωστόσο βγήκε αρνητικό.

Ξαφνικά, μισή ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και εμφάνισε πνευμονία. Διασωληνώθηκε και μπήκε στην Εντατική.

«Είναι τρομερά δύσκολο να βγάλουν διάγνωση. Ό,τι ανάλυση και να κάνουνε σε όποιο εργαστήριο και να έχουμε πάει, στο Παστέρ, στο Σωτηρία, στο Νίκαιας, στο Θριάσιο στο Αττικό, Covid δεν είναι, αλλά βλέπουν ας πούμε ακτινογραφία σαν την ακτινογραφία των ανθρώπων με Covid» εξηγεί η σύζυγός του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο Υποδιοικητής ήταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, δεν ήταν καπνιστής και δεν έπαιρνε φάρμακα. Είχε κάνει μια εγχείρηση καρδιάς το 2014 αλλά από τότε δεν εμφάνισε κάποιο άλλο πρόβλημα. Με την περίπτωσή του ασχολείται προσωπικά και ο Σωτήρης Τσιόδρας.