Κορονοϊός: Κρούσματα στο Πολυτεχνείο Κρήτης – Σε τηλεργασία οι υπάλληλοι

Κορονοϊός: Κρούσματα στο Πολυτεχνείο Κρήτης – Σε τηλεργασία οι υπάλληλοι

Θετικοί βρέθηκαν ένας εργαζόμενος και ένας εξωτερικός συνεργάτης του ιδρύματος

Δύο κρούσματα κορονοϊού επιβεβαιώθηκαν σε εργαζόμενους στο Πολυτεχνείο Κρήτης, το οποίο έκλεισε για προληπτικούς λόγους και οι υπάλληλοι κλήθηκαν να εργαστούν από το σπίτι τους με τηλεργασία.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, χθες το απόγευμα ειδοποιήθηκαν οι εργαζόμενοι στο Πολυτεχνείο Κρήτης να μην προσέλθουν σήμερα στα γραφεία τους για προληπτικούς λόγους και να δουλέψουν από το σπίτι τους, μέσω τηλεργασίας. Γίνονται δε όλες οι απαραίτητες ενέργειες, βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου, ώστε να ιχνηλατηθούν οι επαφές των κρουσμάτων σε υπάλληλο και σε εξωτερικό συνεργάτη του ιδρύματος.

Θετικό γεγονός ότι η αυριανή ημέρα έχει δοθεί ως αργία στους εργαζομένους ενώ ακολουθεί το τριήμερο (μαζί με το Σαββατοκύριακο) της Πρωτοχρονιάς, συνεπώς θα έχουν ιχνηλατηθεί όλες οι επαφές του εργαζόμενου, αφετέρου θα έχουν γίνει οι απολυμάνσεις στους χώρους που απαιτείται.

Σε κάθε περίπτωση το Πολυτεχνείο Κρήτης συνιστά, "σε όλο το προσωπικό να αποφεύγει τις επισκέψεις στην Πολυτεχνειούπολη και την φυσική επαφή με την εισερχόμενη αλληλογραφία".