Κορονοϊός: Διευκρινίσεις για τους εμβολιασμούς υγειονομικών του «Σωτηρία»

Κορονοϊός: Διευκρινίσεις για τους εμβολιασμούς υγειονομικών του «Σωτηρία»

Πενήντα έξι εμβολιάστηκαν την Τρίτη- Άλλοι πέντε την Τετάρτη

Πενήντα έξι υγειονομικοί του νοσοκομείου «Η Σωτηρία» εμβολιάστηκαν σήμερα κατά της covid-19, επί προγραμματισμένων 61, όπως αναφέρει ο διοικητής.

Προσθέτει ότι «λόγω αστοχίας στον προγραμματισμό, οι πέντε θα εμβολιαστούν αύριο και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά».

Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία», όπου πέντε υγειονομικοί δεν εμβολιάστηκαν αν και ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού τους ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το νοσοκομείο Σωτηρία έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα συνολικά 195 εμβολιασμούς. Η καθυστέρηση που σημειώθηκε σήμερα οφείλεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι εμβολιασμοί από όσους είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με νέο εφοδιασμό του νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός των υγειονομικών συνεχίζεται κανονικά και πέντε εμβολιασμοί που ήταν αρχικά προγραμματισμένοι για σήμερα, θα πραγματοποιηθούν αύριο χωρίς άλλη καθυστέρηση. Θα ήθελα να επισημάνω ότι σε μια διαδικασία που βρίσκεται στα πρώτα 24ωρα εφαρμογής της, οι υπερβολικές αντιδράσεις δε βοηθούν κανέναν».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορονοϊό