Κρήτη: Πατέρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το γιο του

Κρήτη: Πατέρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το γιο του

Στο αιματηρό επεισόδιο εμπλέκεται και ο δεύτερος γιος της οικογένειας

Το απόγευμα των Χριστουγέννων προκλήθηκε αναστάτωση σε δρόμο της περιοχής του Θερίσου στο Ηράκλειο Κρήτης όταν τρεις άντρες συνεπλάκησαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να δεχτεί χτύπημα – πιθανόν από μαχαίρι – και να διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

Αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το flashnews.gr οι άλλοι δύο εξαφανίστηκαν, αλλά από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ταυτοποιήθηκαν και λίγο μετά τα μεσάνυχτα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συμπλοκή μεταξύ μελών της ίδιας οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία, και συγκεκριμένα, για έναν 55χρονο ο οποίος με τον 24χρονο γιό του– για άγνωστο λόγο – συνεπλάκησαν με τον δεύτερο γιό του 26 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.