Κορονοϊός: Συνελήφθησαν 14 άτομα να παίζουν χαρτιά παρά το lockdown

Κορονοϊός: Συνελήφθησαν 14 άτομα να παίζουν χαρτιά παρά το lockdown

Μετέτρεψαν σπίτι στη Λάρισα σε παράνομη λέσχη

Συνολικά 14 άτομα συνελήφθησαν σήμερα στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, εκ των οποίων οι 10 για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και οι υπόλοιποι τέσσερις για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας κατέλαβαν σε οικία δέκα από τους συλληφθέντες να παίζουν πόκερ, τη διεξαγωγή του οποίου διοργάνωσε ένας εξ αυτών. Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στην οικία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο τράπουλες, μάρκες διάφορων χρωματισμών και το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ. Σε βάρος όλων των ανωτέρω ατόμων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.