Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε o 40χρονος που αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός σε πηγάδι βρέθηκε o 40χρονος που αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Με τραγικό τρόπο έκλεισε η υπόθεση της εξαφάνισης ενός 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου από την Καβάλα, ο οποίος βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρός σε πηγάδι.

Ο 40χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Η Γνώμη», είχε εξαφανιστεί από τις 24 Νοεμβρίου και βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι στην περιοχή Περιγυάλι από εθελοντές που συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το πώς βρέθηκε νεκρός στο πηγάδι είναι υπό έρευνα από τις αρχές.

Ο 40χρονος, σύμφωνα με τον πατέρα του, την ίδια ημέρα βρέθηκε λιπόθυμος στον δρόμο ενώ δίπλα του ήταν αστυνομικοί οι οποίοι περίμεναν το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο. Όταν συνήλθε ο άνδρας, αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και μετά από 20 λεπτά περίπου εξαφανίστηκε. Οι γονείς του απευθύνθηκαν μάλιστα στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» προκειμένου να τους βοηθήσουν στην εύρεση του γιου τους.

Οι αρχές προκειμένου να τον εντοπίσουν έψαξαν στην περιοχή που καταγράφηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο ήταν κλειστό.

Έτσι βρέθηκαν στα ίχνη του, καθώς ο 40χρονος είχε πέσει σε πηγάδι βάθους 12 μέτρων, φορώντας την στολή του Δήμου Καβάλας καθώς υποτίθεται πως θα πήγαινε για δουλειά. Η σορός του άτυχου άνδρα ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ στο σημείο κλήθηκε ο πατέρα του προκειμένου να γίνει η αναγνώριση του πτώματος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...