Μασούτης: H δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας και τους ευχαριστούμε

Μασούτης: H δύναμή μας, είναι οι άνθρωποί μας και τους ευχαριστούμε

Διανέμει το 30% των καθαρών κερδών της, στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής

Είναι γεγονός: Η εταιρεία Μασούτης διανέμει το 30% των καθαρών κερδών της, στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στα καταστήματα και τις αποθήκες. Δεν πρόκειται για κάτι που αποτελεί κεραυνό εν αιθρία. Ο ίδιος ο κ. Γιάννης Μασούτης είχε δεσμευτεί πρώτος τον Μάρτιο για αυτή την ενέργεια.

Μάλιστα, παρατηρητές της αγοράς της λιανικής τροφίμων επισήμαναν ότι είναι μια αληθινή κίνηση από καρδιάς, από μια αμιγώς Ελληνική οικογενειακή εταιρία. Ειδικότερα, τώρα, στην εποχή της πανδημίας, στις αλυσίδες λιανικής αυτοί που πραγματικά έβαλαν πλάτη είναι οι υπάλληλοι πρώτης γραμμής: οι ταμίες, οι υπάλληλοι στα καταστήματα και τις αποθήκες αλλά και αυτοί στις διανομές.

Αυτό υπογραμμίζει στο προσωπικό μήνυμα που απέστειλε σε όλους τους υπαλλήλους  ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης τονίζοντας: «Στις αρχές της πανδημίας, τον περασμένο Μάρτιο, σας είχα ζητήσει να συμβάλετε με όλες σας τις δυνάμεις για να στηρίξουμε μαζί ως ομάδα τόσο τους καταναλωτές μας όσο και την εταιρεία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος γιατί όλοι μαζί τα καταφέραμε. Σηκώνουμε με επιτυχία το τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας».

Θα τολμήσουν και άλλοι το παράδειγμα του Μασούτη;