Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία μελών εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών

Χρησιμοποιούσαν ως βάση τους το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 19 ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν ως βάση το Άλσος Φιλαδέλφειας και το σχολικό συγκρότημα της Γκράβας στο Γαλάτσι, διακινώντας ναρκωτικά στις περιοχές αυτές και στο κέντρο της Αθήνας. Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε την 27-11-2020 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στη διερεύνηση της συμμετοχής των ανωτέρω και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην αξιοποίηση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων και αταυτοποίητων μελών της οργάνωσης και στην ανακάλυψη μισθωμένων χώρων που χρησιμοποιούσε η οργάνωση ως χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.