Έκλεβαν επαγγελματικό εξοπλισμό από καταστήματα εστίασης

Έκλεβαν επαγγελματικό εξοπλισμό από καταστήματα εστίασης

Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω τρεις αλλοδαποί και εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές

Εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά διακεκριμένες κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων, από τα οποία αφαιρούσαν επαγγελματικό εξοπλισμό, φιάλες αερίου, μεταλλικά βαρέλια με οινοπνευματώδη ποτά και άλλα αντικείμενα αξίας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τρεις αλλοδαποί ως μέλη της συμμορίας. Λίγο πριν, τα μέλη της συμμορίας είχαν μεταβεί με φορτηγό σε ισόγειο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άλιμο και αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν μεταλλικά βαρέλια με οινοπνευματώδη ποτά και φιάλες αζώτου.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους εντόπισαν εντός του καταστήματος και αφού τους ακινητοποίησαν, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν σιδερένιος λοστός, κόφτης, τρία κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Από την έρευνα, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον επτά περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επαγγελματικός εξοπλισμός που είχε αφαιρεθεί από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Φωτογραφία αρχείου