Συνελήφθη 21χρονος που ήθελε να μπει στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα

Συνελήφθη 21χρονος που ήθελε να μπει στο νοσοκομείο χωρίς μάσκα

Υπήρξε έντονη λογομαχία με τον σεκιουριτά

Για διατάραξη ομαλής λειτουργίας υπηρεσίας συνελήφθη ένας 21χρονος Ρομά, ο οποίος χθες το πρωί θέλησε να περάσει με το αυτοκίνητό του στον εξωτερικό χώρο του ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, υπήρξε έντονη λογομαχία με τον σεκιουριτά του νοσοκομείο, ο οποίος δεν επέτρεψε την είσοδο με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να προχωρήσει στη σύλληψη του νεαρού Ηρακλειώτη.

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν επιτρέπεται η στάθμευση οχημάτων – εκτός εξαιρέσεων- στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

Δεν επιτρέπεται όμως ούτε και έξω από το νοσοκομείο. Μάλιστα, πριν λίγα 24ωρα βεβαιώθηκαν δεκάδες πρόστιμα σε οχήματα που είχαν σταθμεύσει, χωρίς να εμποδίζουν, δεξιά του δρόμου.

«Απείλησαν εργαζόμενους του νοσοκομείου με σιδερολοστό», τόνισε στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης περιγράφοντας το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 21χρονου.

«Μία κλούβα στην οποία επέβαιναν 5 άτομα που δεν φορούσαν μάσκα ήθελαν να εισέλθουν στον χώρο του νοσοκομείου. Όταν τους απαγορεύτηκε η είσοδος, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται για την πανδημία, αντέδρασαν έντονα και απείλησαν εργαζόμενους», επεσήμανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ και πρόσθεσε πως «το νοσοκομείο υπέβαλε μήνυση. Δεν θα επιτρέψουμε τέτοια περιστατικά. Οι πρωταγωνιστές απείλησαν εργαζόμενους και προσωπικό του νοσοκομείου».