Κορονοϊός: Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του 8χρονου Γιαννάκη – Τι ζήτησε

Κορονοϊός: Βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας του 8χρονου Γιαννάκη – Τι ζήτησε

Ο μικρός μετά από πολλές μέρες δεν είπε στους γονείς του «πονάω» αλλά «πεινάω»

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον 8χρονο Γιαννάκη, αφού όπως δήλωσαν οι θεράποντες ιατροί, αλλά και οι γονείς του παιδιού, χθες παρουσίασε σαφή βελτίωση και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά του και θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του μαζί με τα αδέρφια του.
Χθες οι γιατροί αφαίρεσαν από τον μικρό Γιαννάκη την ειδική μάσκα που τον βοηθούσε να αναπνεύσει καλύτερα, πλέον του χορηγούνται μόνο φάρμακα για την καρδιά του, αφού το παιδί είχε μία μικρή ανεπάρκεια, τρώει κανονικά, ζήτησε το tablet του και είχε μάλιστα επικοινωνία με τα αδέλφια του και τους φίλους του, ενώ ζήτησε να δει την αγαπημένη του εκπομπή, τους «Απίθανους» όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι χαιρέτησε χαρούμενος τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας τον κο Καρβέλη που ήρθε να τον δει, αλλά και όλους τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι ήταν χθες ιδιαίτερα χαρούμενοι μετά από αυτή την θετική εξέλιξη.

Μάλιστα ο μικρός μετά από πολλές μέρες δεν τους είπε «πονάω», αλλά «πεινάω». Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη που δεν την περίμεναν πολλοί μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, αφού η νόσος που αντιμετώπισε ο μικρός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, αλλά οι προσευχές όλων … έπιασαν τόπο και πλέον όλοι είναι αισιόδοξοι για το μικρό Γιαννάκη.

Φωτογραφία αρχείου