Lockdown: Έτσι άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα με εποχικά είδη

Lockdown: Έτσι άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα με εποχικά είδη

Φωτογραφίες του news.gr από το πρώτο άνοιγμα - Τι λένε οι καταστηματάρχες

Ρολά σήκωσαν σήμερα τα καταστήματα με εποχιακά είδη σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας το πρώτο κρας τεστ στην αγορά εν μέσω lockdown.

Για να μεταβούμε στα μαγαζιά με τα χριστουγεννιάτικα στέλνουμε sms με κωδικό 2, τον κωδικό δηλαδή που στέλνουμε σήμερα για να πάμε για την προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ).

«Ανοίξαμε μετά από πολύ καιρό, το περιμέναμε με ανυπομονησία. Πολίτες λοιπόν από το πρωί περίμεναν να ανοίξουμε για να πάρουν μία νότα ευχαρίστησης από χριστουγεννιάτικο πνεύμα, να στολίσουν το σπίτι τους, να συμπληρώσουν τα στολίδια, τα λαμπάκια τους. Εμείς είμαστε εδώ στην εταιρεία 40 χρόνια, αυτό που βιώσαμε φέτος ήταν πολύ δύσκολο. Έχουμε χάσει πολύ μεγάλο τζίρο από τη ζημιά που έχουμε πάθει. Έχουμε πάρει μία μεγάλη απόφαση και έτσι προσφέρουμε όλες τις μπάλες με 40% έκπτωση για να μην μας μείνει στοκ. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα, τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου ασφαλείς να μπορέσουμε να ζήσουμε το χριστουγεννιάτικο κλίμα», αναφέρει στο news.gr, υπεύθυνη καταστήματος στην Ιερά Οδό.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος