Αμβρόσιος: Βιώνουμε τη Χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας

Αμβρόσιος: Βιώνουμε τη Χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βάλλει κατά των περιοριστικών μέτρων

Σε νέο παραλήρημα επιδόθηκε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας Αμβρόσιος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του blog, βάλλοντας κατά των περιοριστικών μέτρων και υποτιμώντας για μία ακόμα φορά τον κίνδυνο διάδοσης του κορονοϊού, από τον οποίο νόσησε και ο ίδιος, αρνούμενος να νοσηλευτεί και υποστηρίζοντας ότι θεραπεύτηκε πίνοντας μόνο... αγιασμό.

Στη νέα του ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο, κάνει λόγο αυτή τη φορά για «Χούντα μιας… αρρωστημένης Δημοκρατίας» και θεωρεί ότι η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα «τελειώνει» και «αργοπεθαίνει». Μάλιστα, χαρακτηρίζει την πανδημία του κορονοϊού ως «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού» και πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω μιλώντας μέχρι και για… μυστικές δυνάμεις.

«Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ. Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυ-ταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ την ανάρτηση του πρώην Μητροπολίτη