Αμβρόσιος: Ο αγιασμός με θεράπευσε από τον κορονοϊό

Αμβρόσιος: Ο αγιασμός με θεράπευσε από τον κορονοϊό

Ο πρώην Μητροπολίτης ανακοίνωσε ότι το τελευταίο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό

Αρνητικό στον κορονοϊό ήταν το τελευταίο μοριακό τεστ αντισωμάτων στο οποίο υποβλήθηκε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο προσωπικό του blog υποστηρίζει, ότι θεραπεύτηκε πίνοντας κάθε μέρα αγιασμό.

Ο πρώην Μητροπολίτης ο οποίος είχε διαγνωστεί θετικός περί τις 10 Νοεμβρίου και αρνήθηκε να νοσηλευτεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπως του συνέστησαν οι γιατροί, παρέμεινε σε κατ' οίκον περιορισμό στην οικεία του και σύμφωνα με το μοριακό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο στις 24 Νοεμβρίου και το οποίο ανήρτησε στο blog του, είναι υγιής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί, Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Νεκταρίου, του Οποίου το Παρεκκλήσιον είναι ακριβώς δίπλα μας, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Είχα προσβληθή από τον Κορωνοϊό! Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο!».

Εν συνεχεία αναφέρει ότι προσεύχονταν συνέχεια, ενώ τονίζει ότι «καθημερινώς το μόνιμον φάρμακον, που έπινα και συνεχίζω να πίνω με πολλήν ευλάβειαν, ήταν και είναι ο Μεγάλος Αγιασμός!».