Γκρεμίζουν τοίχους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να φτιάξουν ΜΕΘ

Γκρεμίζουν τοίχους στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να φτιάξουν ΜΕΘ

«Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί» λέει ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής

Ασφυκτική είναι η κατάσταση στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 93 ασθενείς με covid-19, εκ των οποίων οι 71 στις Μονάδες Covid-19, 18 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων.

Ταυτόχρονα στο νοσοκομείο διακομίζονται καθημερινά βαριά περιστατικά (εγκεφαλικά, κ.ά) από όλη την Περιφέρεια, όπως αναφέρει το inkomotini.news.

«Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί!», αναφωνεί ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, καθηγητής Θεοδόσης Μπιρμπίλης, του οποίου το μήνυμα συγκλονίζει: «Τοίχοι πέφτουν για νέα ΜΕΘ 8 κλινών από το πουθενά, πίεση από παντού για ασθενείς με COVID-19, νέο ρεκόρ κρουσμάτων σε γειτονικές πόλεις, και καθημερινά, εγκεφαλικά επεισόδια από ραγέντα ανευρύσματα εγκεφάλου, και καρκίνοι. Ελπίζω ο Θεός να μας λυπηθεί!».

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν 20 μέρες στο νοσοκομείο στήθηκε πτέρυγα ΜΕΘ μέσα σε ένα 24ωρο.

2
σχόλια
  1. avatar Ευαγγελία

    Είμαι έξαλλη που η Κυβέρνηση δήλωνε πέρσι τον Φεβρουάριο οτι η Ελλάδα θα ήταν έτοιμη για το 1ο κύμα κορονοΪού. Είμαι έξαλλη που δήλωναν και πρίν 2 μήνες οτι είμαστε έτοιμοι για το 2ο κύμα. Είμαι έξαλη και με τον κόσμο που ζητάει άρση του lockdown. Είναι τόσο παθολογικά αδιάφοροι που νομίζουν οτι είναι άλλο θέμα των ειδήσεων η κατάρρευση του ΕΣΥ και άλλο θέμα ειδήσεων το lockdown. Θα συμφωνήσω με τον γιατρό, ο Θεός να μας λυπηθεί. Θα βοηθήσει πολύ να κάνουμε νοσοκομείο 1.000 κλινών σε 10 μέρες όπως έκανε η Γουχάν. Είναι αδιανόητο να πετώνται εκατομμύρια ευρώ σε μεταχειρισμένα πολεμικά αεροσκάφη και μονίμως να μας λένε δεν έχουμε προσωπικό και ΜΕΘ.

  2. avatar Χρηστος

    Πέρασε η προειδοποίηση του πρώτου κύματος, χωρις να κανει τίποτα η κυβέρνηση για το δευτερο!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...