Κορονοϊός: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Κορονοϊός: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις

Συνεχώς βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, που νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός με κορονοϊό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο μακαριότατος υποβλήθηκε σήμερα σε νέες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων είναι καλά. Εν τω μεταξύ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης, απαντώντας σε φήμες ότι στον Αρχιεπίσκοπο εφαρμόστηκε η θεραπεία που ακολούπησε ο Αμερικανός Πρόεδρος Τραμπ, είπε ότι «στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο χορηγήθηκε και χορηγείται η ενδεδειγμένη θεραπεία που ακολουθείται για τους προσβληθέντες από κορoνοϊό ασθενείς αυτής της ηλικίας με το αυτό ιστορικό. Και στην περίπτωσή του, δηλαδή, εφαρμόσθηκαν και εφαρμόζονται τα αυτά πρωτόκολλα που ακολουθούνται για κάθε νοσούντα από COVID-19, ο οποίος ανήκει στην αυτή κατηγορία ασθενών».

«Ούτως ή άλλως, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα δεχόταν ποτέ να τύχει "εξειδικευμένης" ή "προνομιακής" μεταχείρισης, τόσο λόγω της ιδιότητάς του όσο, κυρίως, λόγω του χαρακτήρα του» πρόσθεσε.