Ζηλιάρης πρώην «πρόδωσε» το κορονοπάρτι σε βίλα στο Πήλιο

Ζηλιάρης πρώην «πρόδωσε» το κορονοπάρτι σε βίλα στο Πήλιο

Ο πρώην φίλος μίας από τις καλεσμένες πήρε την εκδίκησή του δημοσιοποιώντας την εκδήλωση

Ξινά βγήκαν τα 25α γενέθλια για έναν κάτοικο του Βόλου, ο οποίος εν μέσω πανδημίας θέλησε να τα γιορτάσει με φίλους σε βίλα γνωστού του στη Μακρινίτσα Πηλίου, υπολόγισε όμως χωρίς τον… ζηλιάρη πρώην φίλο μιας από τις καλεσμένες του.

Ο 25χρονος είχε το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά του και θέλησε να τα γιορτάσει, παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Φωτογραφίες από το πάρτυ γενεθλίων αναρτήθηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, που ταυτοποίησαν τους παραβάτες των υγειονομικών μέτρων και επέβαλαν «τσουχτερά» πρόστιμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, ο εορτάζων δεν ήθελε να προκαλέσει και έτσι επέλεξε πολύ προσεκτικά τους καλεσμένους του, μόλις έναν στενό του φίλο και τρεις ακόμη νεαρές κοπέλες, συνολικά δηλαδή πέντε άτομα και αποφάσισε το πάρτυ να το διοργανώσει όσο το δυνατό σε πιο απομονωμένο μέρος, για να μη δώσει στόχο. Εξασφάλισε τα κλειδιά βίλας, που διατηρεί γνωστός του στη Μακρινίτσα και η πενταμελής παρέα το γιόρτασε δεόντως.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφθαναν για να τους προδώσουν. Τις φωτογραφίες είδε ζηλιάρης πρώην φίλος μίας από τις τρεις κοπέλες, που συμμετείχε στο πάρτυ και θέλησε να… εκδικηθεί. Άρχισε να αναπαράγει τη φωτογραφία, καταγγέλλοντας το πάρτυ εν μέσω κορονοϊού, προκειμένου να λάβει όσο το δυνατό μεγαλύτερη δημοσιότητα και το πέτυχε.

Η καταγγελία για το κορονοπάρτι δεν διέφυγε της προσοχής αστυνομικών του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και προχώρησαν στην ταυτοποίηση των παραβατών. Πρόκειται για τον 25χρονο εορτάζοντα, σε βάρος του οποίου επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και τέσσερις ακόμη συμμετέχοντες ηλικίας 24, 21, 20 και 24 ετών αντίστοιχα σε κάθε έναν από τους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Οι πέντε παραβάτες παραδέχθηκαν τα πάντα για το κορονοπάρτι και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Νόμο. Εκτός από το πρόστιμο σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί ρητή δικάσιμος. Κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...