Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός της Βουλής, Γιάννης Μητρόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός της Βουλής, Γιάννης Μητρόπουλος

Τα συλλυπητήρια του προέδρου του Κοινοβουλίου, Κώστα Τασούλα

Ένας άνθρωπος που είχε σώσει δεκάδες ζωές εντός και εκτός Κοινοβουλίου όλα αυτά τα χρόνια, «έφυγε» την Παρασκευή σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο καρδιολόγος Γιάννης Μητρόπουλος, ο γιατρός της Βουλής των Ελλήνων που ήταν αγαπητός σε όλους, από τους βουλευτές όλων των κομμάτων και τους υπαλλήλους του Μεγάρου, μέχρι τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και τους αστυνομικούς φρουρούς, είναι προσβληθεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα από τον κοροναϊό.

Εξαιτίας του γεγονότος ότι προϋπήρχε υποκείμενο νόσημα η κατάστασή του δεν εξελίχθηκε ομαλά και οι γιατροί οδηγήθηκαν στη διασωλήνωσή του. Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κώστας Τασούλας, προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, γιατρού καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, που απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Όπως ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Τασούλας, "ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά".

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...