Σάμος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Κλαίρης και του Άρη – «Γύρνα αγάπη μου»

Σάμος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Κλαίρης και του Άρη – «Γύρνα αγάπη μου»

Στα λευκά οι συμμαθητές τους

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες Κυριακή σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι, στην Κλαίρη και στον Άρη, που έχασαν την ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό της Παρασκευής.

Η οικογένεια, οι συγγενείς της Κλαίρης, οι συμμαθητές και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό ναό του Αγίου Χαράλαμπου στο Βαθύ της Σάμου για να αποχαιρετήσουν την 15χρονη κοπέλα. Οι φίλοι της ήταν ντυμένοι στα λευκά και αποχαιρέτησαν την άτυχη Κλαίρη με λουλούδια στα χέρια.

«Είναι πολύ άδικο, ήταν πολύ νέα κι είχε πολλά όνειρα» είπε φίλη της στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, απαρηγόρητοι, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν για πάντα το κοριτσάκι τους. «Γύρνα αγάπη μου», φώναζε απεγνωσμένα η μητέρα της. Στην κηδεία του κοριτσιού ήταν και οι γονείς του Άρη, αλλά και οι διασώστες της Πυροσβεστικής που προσπάθησαν να σώσουν τα δύο παιδιά.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε και στην κηδεία του Άρη. Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 15.00. H οικογένεια, φίλοι, συγγενείς και συμμαθητές με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον 17χρονο. Τα δύο παιδιά είναι τα θύματα του σεισμού των 6,7 Ρίχτερ που έπληξε τη Σάμο. Οι διασώστες τα βρήκαν αγκαλιασμένα κάτω από τα χαλάσματα.

Ο επικήδειος του αγαπημένου καθηγητή του Άρη ράγισε καρδιές: «Μάθαμε το χαμόγελο που μας χάριζες απλόχερα πάντα… Μάθαμε την αγνή ψυχή με την οποία κάθε φορά μας προσέγγιζες και στεκόσουν δίπλα στους φίλους και σε μας».