Κορονοϊός: Κλείνει το δημαρχείο Πολυγύρου Χαλκιδικής λόγω κρουσμάτων

Κορονοϊός: Κλείνει το δημαρχείο Πολυγύρου Χαλκιδικής λόγω κρουσμάτων

Επιβεβαιώθηκαν επτά περιστατικά και αναστέλλεται η λειτουργία για 14 ημέρες

Επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού ανακοινώθηκαν την Παρασκευή στο Δημαρχείο Πολυγύρου, παρά τα μέτρα και τις προφυλάξεις που ελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα halkidikinews.gr, άμεσα και με εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και εγκυκλίων ζητήθηκε η σχετική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Η υπηρεσία γνωμοδότησε σύμφωνα και με σημερινό της έγγραφο, ότι θα πρέπει να ανασταλεί η λειτουργία του Δήμου (Δημαρχείο Πολυγύρου) για 14 ημέρες και λόγω υπέρβασης του ελάχιστου αριθμού 3 των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Κατόπιν των παραπάνω, με απόφαση του Δημάρχου, Αστέριου Ζωγράφου, μέχρι τις 13-11-20 αναστέλλεται η λειτουργία του Δημαρχείου Πολυγύρου.

"Εύχομαι η δοκιμασία αυτή να είναι η τελευταία. Μεμονωμένες αντιπολιτευτικές φωνές, που δεν είχαν την ευθιξία να ενημερωθούν επίσημα από το Δήμο και χρησιμοποιούν τις δύσκολες αυτές ώρες για πολιτική και ψηφοθηρική εκμετάλλευση, τις αποκρούουμε και τις αφήνουμε στην κρίση των δημοτών μας. Όλα έχουν ένα όριο. Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών. Καλή δύναμη σε όλους μας" ανέφερε ο κ. Ζωγράφος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Παρακαλούμε περιμένετε ...