Σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας από την Nestlé Ελλάς

Σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας από την Nestlé Ελλάς

Με αυτή την πράξη η Nestlé ενισχύει το σύστημα υγείας και δυναμώνει την ελπίδα για το μέλλον

Η Nestlé έχει δεσμευτεί να υιοθετήσει μία εταιρική στρατηγική με ευθύνη προς την κοινωνία και το περιβάλλον. Ειδικά τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει κάνει πράξη πολλές ενέργειες που το αποδεικνύουν ενώ έχει δεσμευτεί για ακόμη περισσότερες στο μέλλον.

Η πανδημία του κοροναϊού έχει αποτελέσει ακόμη μία προσπάθεια για τη Nestlé να ενισχύσει και να υποστηρίξει την κοινωνία και ειδικά το σύστημα υγείας που χρήζει και της μεγαλύτερης ανάγκης.

Προτεραιότητα για τη Nestlé αποτελούν τα παιδιά. Άλλωστε η εταιρεία έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθητοποίηση της σε αυτό τον τομέα ήδη από τις απαρχές της όταν ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη τροφή για βρέφη, ένα μίγμα από ψωμί, γάλα και ζάχαρη.

Αυτή η φορά η Nestlé προχωράει σε ενίσχυση του συστήματος υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών με μια σημαντική δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία».

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική βοήθεια καθώς θα δημιουργηθούν 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και θα αναβαθμιστούν πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Ελλάς, Νίκος Εμμανουηλίδης: «Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας».

Με αυτή την κίνηση Nestlé δίνει μία σημαντική ανάσα στο σύστημα υγείας δυναμώνει την ελπίδα για το μέλλον.

Sponsored by Nestlé