Νέο κρούσμα κοροναϊού στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Λαμίας

Νέο κρούσμα κοροναϊού στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ Λαμίας

Δεν είχε καμία επαφή με τα δυο προηγούμενα κρούσματα

Το νέο κρούσμα βρέθηκε από τον προληπτικό έλεγχο που έκανε η Διεύθυνση του εργοστασίου και ο 44χρονος που βρέθηκε θετικός δεν είχε καμία επαφή με τα δυο προηγούμενα κρούσματα - Πόσα είναι τα ενεργά κρούσματα στη Φθιώτιδα.

Τα τεστ που έγιναν σε όλο το προσωπικό του εργοστασίου της ΒΙΠΕ Λαμίας, πάνω από 300 άτομα, βγήκαν όλα αρνητικά εκτός από ένα.

Έτσι μέσα από τον προληπτικό έλεγχο, που έκανε η εταιρεία σε όλο το προσωπικό, εντόπισε ένα ακόμη κρούσμα σε έναν 44χρονο εργαζόμενο, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε καμιά επαφή με τους άλλους δυο εργαζόμενους που βρέθηκαν πρόσφατα επίσης θετικοί.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr ο εργαζόμενος που βρέθηκε θετικός είναι τελείως ασυμπτωματικός και ευτυχώς που εντοπίστηκε γιατί υπήρχε κίνδυνος να μεταδοθεί ο ιός και σε άλλους εργαζόμενους.

Η κατάσταση στο εργοστάσιο είναι απολύτως ελεγχόμενη, ωστόσο τώρα θα ξεκινήσει η ιχνηλάτηση του οικογενειακού περιβάλλοντος και των στενών επαφών του 44χρονου, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.